Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

O fea lau fa'aaliga tetele e sili atu mo potu fono fa'aonaponei?

 

I le mamanu teuteu o potu fono, e masani ona faʻapipiʻiina se faʻaaliga tele, lea e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaalia o fonotaga, fonotaga vitio, aʻoaʻoga a le aufaigaluega, faʻafeiloaʻiga pisinisi, ma isi. O se fesoʻotaʻiga autu foi lea i le potu fono. O iinei, o le tele o tagata faʻatau e le masani i lau faʻaaliga tetele latou te le iloa pe faʻafefea ona filifili, ma e masani ona faʻaogaina masini faʻaleaganuʻu mo faʻaaliga. I le taimi nei, e faaopoopo atu i masini faʻaleaganuʻu, e tolu ituaiga o faʻaaliga tetele e masani ona faʻaaogaina i potu fono faʻaonapo nei:

 Le alualu i luma o tekinolosi faʻasalalauga vitio

1. Laupapa konafesi atamai

E mafai ona malamalama le laulau fono atamai e pei o se fa'afouga fa'afouga o le tele-tele LCD TV. O lona telē e mai le 65 i le 100 inisi. O loʻo faʻaalia i le tele o le mata e tasi, 4K full HD faʻaaliga, leai se manaʻoga mo le faʻapipiʻiina, ma o loʻo i ai foi se galuega paʻi. E mafai ona e swipe sa'o le lau i lou tamatamailima. E le gata i lea, o le papalama atamai o le konafesi ua fausia i totonu o le Android ma le Windows faiga lua, lea e mafai ona vave suia, o lona uiga, e mafai ona faʻaaogaina e pei o se laupepa paʻi tele poʻo se komepiuta. O le atamai fono laulau e fa'ailoaina i lona lapo'a lau tele ma fai si faigofie ma vave fa'agaioiga. Ae ui i lea, e le mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina, lea e faʻatapulaʻaina ai lona faʻaogaina i se tulaga patino. E le mafai ona telē tele le potu, ma o le a le iloa atu i se mamao e matamata ai. Iloa mea o loʻo i luga o le lau, o lea e sili atu ona fetaui mo potu fono laiti ma feololo.

 

2. mata splicing LCD

I aso muamua, ona o le tele o su'iga o LCD splicing screens, sa fa'aaogaina i le alamanuia saogalemu. O le mautu maualuga ma le tele o galuega faʻapipiʻi na faʻaalia ai le susulu i totonu o le puipuiga malu. Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaogaina o tekonolosi, mai le taimi ua tuanaʻi lapoʻa tetele i le 3.5mm, 1.8mm, 1.7mm, 0.88mm, o le mamao o le suʻisuʻi o loʻo faʻaitiitia pea. I le taimi nei, o pito uliuli faaletino o le LG 55-inch 0.88mm LCD splicing screen ua matua la'ititi lava, ma o le fa'aaliga atoa o le lau e matua le afaina lava i le fa'apipi'i. E le gata i lea, o loʻo i ai le lelei o le faʻamalamalamaga maualuga ma ua faʻaaogaina lautele i le tele o fale i totonu. Faatasi ai ma i latou, o sauniga o se vaega tele e faaaoga ai. O le LCD splicing screen e mafai ona faʻateleina faʻateleina e ala i le tuʻufaʻatasia o numera eseese o suʻisuʻi, aemaise lava talafeagai mo nisi potu fono tetele, ma o mea o loʻo i luga o le lau e mafai ona iloa lelei.

 

3. fa'aaliga LED

I aso ua tuanaʻi, o faʻaaliga faʻaalia o le LED na masani ona faʻaaogaina i fafo o faʻaaliga tetele-laupapa. I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le laʻititi laʻititi o le faʻasologa o le LED, ua amata foi ona faʻaaogaina i potu fono, aemaise lava oloa i lalo ole P2. Filifili e tusa ai ma le tele o le potu fono. Fa'ata'ita'iga fa'atatau. I aso nei, o le tele o faʻasalalauga faʻasalalauga tetele na faʻaogaina ai faʻaaliga faʻaalia o le LED, aua o le aotelega e sili atu, faʻafetai i le lelei o le leai o se suʻega, o lea e sili atu le vaʻaia pe a faʻaalia se ata vitio poʻo se ata i luga o le mata atoa. Ae ui i lea, o faʻaaliga LED e iai foʻi ni faaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le iugafono e laʻititi laʻititi, lea e iai ni aʻafiaga pe a vaʻaia i se vaʻaiga vavalalata; e faigofie ona oti, ma o sina lamepa lamepa o le a le tuʻuina atu le malamalama i le aluga o taimi, lea o le a faʻateleina ai le fua faʻatau pe a uma.

 

 

O oloa o loʻo i luga-lautele e mafai ona faʻaogaina i polokalama faʻapipiʻi vitio e ausia ai galuega faʻatautaia mamao. O le eseesega o le LCD splicing screens e mafai ona faʻapipiʻiina i lau tetele mo le faʻaaogaina i konafesi tetele, aʻo faʻaaogaina papalama atamai mo le faʻaogaina o le mata e tasi, ma le maualuga maualuga o le 100 inisi, o lea e faʻaaogaina lautele i potu fono laiti. , ma e mafai ona filifili la tatou taitaiga e tusa ai ma le telē o la tatou potu fono.


Taimi meli: Nov-20-2021