Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

Faʻafeiloaʻi uma-i-le tasi uma-i-le tasi ma le aʻoaʻoina o le tele o tagata o ni manatu valea e le o manino, o le mea moni, o loʻo i ai pea le eseesega o le lua, ae e tele mea uma-i-le tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tatou lolomi o le faʻaogaina o le vai o le faletupe o loʻo iai foi i le masini, na matou o atu i le faʻamatalaga o faʻamatalaga lafoga, e manaʻomia foʻi le faʻaogaina o le masini pe a matou aoina tiketi i le nofoaga, e manaʻomia foi ona faʻaoga le masini.

O nei mea e faigofie mo lo tatou olaga, ae i tausaga talu ai nei, o le tele ma le tele o mea uma-i-le tasi, o le lelei e faigata ona iloa.

O le asō o le a tatou maua ai se talatalanoaga lelei, o loʻo popole tele i le taimi nei e uiga i le masini aʻoaʻoga uma-i-le tasi, afai e te filifilia mea e tatau ona faʻalogo i ai, ave le aoga tulagalua e fai ma faʻataʻitaʻiga, filifili le masini aʻoaʻo uma e manaʻomia e. gauai atu i mataupu nei:

WeChat ata_20220105110313

1. Pa'i maaleale

O aʻoaʻoga multimedia uma-i-tasi na faʻaaogaina, i se tulaga lautele, 20 points paʻi, sili atu lagolago mo 40 points paʻi, e oʻo lava i lenei tulaga, o le paʻi lagona o le a sili atu le maualuga, paʻi i le manaʻoga lautele naʻo tamatamailima e mafai ona kiliki i luga. o le lau o le a tuʻuina atu le anotusi o le sauniuniga a le faiaoga ma manatu autu o le malamalama, e mafai ona e faʻalauteleina, ina ia ausia lenei mea e manaʻomia ai se tali paʻi maʻaleʻale, Leai se vaeluaga, leai se tafe, pe afai e le mafai ona e tali atu mo le afa aso pe a uma le paʻi. i luga o le masini aʻoaʻo, e le gata o le a matua maasiasi, ae faʻatuai foi le taimi o le vasega, e pei ona tatou iloa uma, i se tulaga lautele, o se vasega e na o le 40 minute;

2. Punaoa faafaiaoga

E pei ona tatou iloa uma, o le tele o aʻoga o loʻo aʻoaʻoina nei i le faʻaogaina o le paʻi uma-i-le tasi PC, ma faʻapea foʻi i le faʻateleina o lea tausaga ma lea tausaga, e taʻutaʻua mo le aʻoaʻoina o masini faʻapipiʻi se seti atoatoa o polokalama faakomepiuta, aʻoaʻo Eiboard uma-i-le tasi. saunia punaoa fa'afaiaoga tu'ufa'atasia uma a'oa'oga a le aoga tulagalua i le aoga maualuga, synchronizes tusi aoga, ioe, lea e aofia ai foi polokalama aoga faataitai faapea foi ma le polokalame a'oa'oga fa'amalamalamaga, E fa'atupuina le fiafia o tamaiti e a'oa'oina mai lava i le amataga;

3. Fa'atulagaga

I le taimi nei, o oloa a le tele o tagata gaosi oloa i luga o le maketi e tasi le faiga, poʻo le Android poʻo le PC. Peita'i, ole masini a'oa'o uma a le EIBOARD e lua-faiga. O le tele o sauniuniga a faiaoga e masani lava ona faia i luga o le komepiuta, ma e mafai ona maua sa'o fa'aaliga.

Ituaiga fetuutuunaiga talimalo, ioe, e mafai e le tagata faʻaoga ona filifili e tusa ai ma o latou manaʻoga moni o le manatua o komepiuta, PPU, faʻapipiʻi moli moli, e pei lava ona tatou faʻapipiʻiina le PC, o le maualuga o le faʻatulagaina, o le faʻaogaina o meafaigaluega, o le sili atu lea, faʻatulagaina, maualuga saoasaoa fiafia, tau faalenatura i luga o le a faateleina, ae matou te fautua atu, aoga tulagalua masini faiaoga e filifili le faatulagaga maualalo ua lava atoatoa e faaaoga;

WeChat ata_20220112150150

4. Fa'ailoga oloa

O le faʻailoga o le oloa e matua taua tele, aua o le faʻailoga o loʻo faʻatusalia ai le malosi o le gaosiga, ae faʻapea foʻi le faʻamaoniga o le lelei. O le maualuga o le faʻalauiloaina o faʻailoga, o le sili atu foi lea o le malosi o le gaosi oloa. Na'o le taimi lava e filifilia ai le gaosi oloa ma le malosi, e mafai ona maua le lagolago malosi pe a uma ona fa'atau atu i le tuai fa'aoga ma tulaga le masani ai.


Taimi meli: Mati-18-2022