Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

E tatau ona e faitau i le talanoaga ma au'ili'iliga o lo'o i lalo o le tulaga tau tupe ma taunu'uga o galuega, fa'apea ma fa'amatalaga tau tupe le tumau e le'i su'esu'eina ma fa'amatalaga o lo'o aofia i le lipoti fa'alekuata i le Pepa 10-Q, ma a matou fa'amatalaga tau tupe ma fa'amatalaga mo le tausaga fa'ai'u. Tesema 31, 2020 ma fa'atalanoaga talafeagai a le pulega ma au'ili'iliga o tulaga tau tupe ma taunu'uga fa'agaioiga, o lo'o maua uma ia i la matou lipoti fa'aletausaga i le Pepa 10-K mo le tausaga fa'ai'u ia Tesema 31, 2020 (“2020 Form 10-K”).
O lenei lipoti faalekuata i luga o le Pepa 10-Q o loʻo i ai faʻamatalaga vaʻavaʻai na faia e tusa ai ma aiaiga o le taulaga saogalemu o le Private Securities Litigation Reform Act o le 1995 i lalo o le Vaega 27A o le Securities Act of 1933 (le "Securities Act"), faʻapea foʻi ma le toe iloiloina 1934 Securities Exchange Mataupu 21E o le Tulafono. Fa'amatalaga e va'ai i luma e ese mai i fa'amatalaga o tala fa'asolopito o lo'o i totonu o lenei kuata lipoti, e aofia ai fa'amatalaga e uiga i la tatou fa'atinoga fa'agaioiga i le lumana'i ma tulaga tau tupe, fuafuaga tau pisinisi, fuafuaga tau su'esu'ega ma tau, a'afiaga ole COVID-19, taimi ma avanoa, fa'atonuga fa'atonu ma fa'atagaga. , Fuafuaga faʻapisinisi, tau ma toe totogiina, le gafatia o le atinaʻeina o sui o oloa i le lumanaʻi, o le taimi ma le avanoa e manuia ai i le lumanaʻi o le pulega o fuafuaga ma sini, ma le faʻamoemoeina o taunuuga i le lumanaʻi o galuega atinaʻe oloa o faʻamatalaga uma i luma. O nei faʻamatalaga e masani ona faia e ala i le faʻaaogaina o faʻamatalaga e pei o le "atonu", "o le a", "faʻamoemoe", "talitonu", "faʻamoemoe", "faamoemoe", "atonu", "e tatau", "faʻatatau" poʻo le "faʻaauau" ma fa'aaliga tutusa po'o Variants. O fa'amatalaga aga'i i luma i lenei lipoti fa'alekuata ua na'o ni valo'aga. O a matou fa'amatalaga o lo'o va'ava'ai i luma e fa'atatau lava i o matou fa'amoemoega i le taimi nei ma fa'amatalaga o mea tutupu i le lumana'i ma tulaga tau tupe. Matou te talitonu o nei mea tutupu ma tulaga tau tupe e ono a'afia ai a matou tulaga tau tupe, fa'atinoga o galuega, fuafuaga tau pisinisi, fa'agaioiga pisinisi mo taimi pupuu ma taimi umi ma sini. O nei fa'amatalaga mo le lumana'i na tu'uina atu i le aso o lenei lipoti fa'alekuata ma o lo'o a'afia i le tele o a'afiaga, le mautinoa ma manatu, e aofia ai fa'amatalaga o lo'o fa'amatalaina i le aitema 1A i lalo o le ulutala "Fa'afitauli Fa'aletonu" i le Vaega II. O mea na tutupu ma tulaga o loʻo atagia mai i a tatou faʻamatalaga o loʻo vaʻavaʻai i luma atonu e le mafai ona iloa pe tupu, ma o faʻaiʻuga moni e mafai ona ese mai faʻamatalaga i faʻamatalaga o le lumanaʻi. Se'i vagana ua mana'omia e le tulafono fa'atatau, matou te le fa'amoemoe e fa'afou fa'alaua'itele pe toe fa'afo'i so'o se fa'amatalaga o lo'o i luma o lo'o i totonu, pe mafua mai i so'o se fa'amatalaga fou, mea e tutupu i le lumana'i, suiga i tulaga po'o isi mafuaaga.
O le Marizyme ose kamupani fa'asaienisi fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'atasi ma se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i ma pateni mo le fa'asaoina o le myocardial ma vein graft, togafitiga fa'apolotee mo le fa'amalolo manu'a, thrombosis ma le soifua maloloina fagafao. O lo'o naunau le Marizyme i le mauaina, atina'e ma fefa'ataua'iga togafitiga, meafaigaluega ma oloa fa'atatau e fa'atumauina ai le fa'aogaina o le sela ma lagolago ai le metabolism, ma fa'ateleina ai le soifua maloloina o le sela ma galuega masani. O a matou fa'asoa masani o lo'o ta'ua nei i le QB tulaga o OTC Maketi i lalo o le fa'ailoga "MRZM". O lo'o galue malosi le kamupani i le lisiina o ana fa'atauga masani i luga o le maketi fa'atauga a Nasdaq i totonu o le isi sefululua masina pe a mae'a le aso o lenei lipoti. E mafai fo'i ona tatou su'esu'eina filifiliga mo le lisiina oa tatou fa'asoa masani i le New York Stock Exchange (“New York Stock Exchange”).
Krillase-E ala i la matou mauaina o tekinolosi Krillase mai le ACB Holding AB i le 2018, na matou faʻatau ai se EU suʻesuʻega ma suʻesuʻega protease togafitiga faʻavae e iai le gafatia mo le togafitia o manuʻa masani ma mu ma isi faʻaoga falemaʻi. Krillase o se vailaʻau faʻavasegaina o se Vasega III masini faʻafomaʻi i Europa mo togafitiga o manuʻa tumau. Krill enzyme e maua mai Antarctic krill ma ula crustaceans. O se tu'ufa'atasiga o le endopeptidase ma le exopeptidase, lea e mafai ma le saogalemu ma le lelei ona fa'apalapala mea fa'alenatura. O le faʻafefiloi o le protease ma le peptidase i Krillase e fesoasoani i le Antarctic krill e faʻamaʻi ma talepe i lalo meaʻai i totonu o le Anetatika malulu tele. O le mea lea, o lenei fa'aputuga enzyme fa'apitoa e tu'uina atu ai le tulaga fa'apitoa o le "tipu" gafatia. I le avea ai o se "naifi biochemical", e mafai e Krillase ona faʻaleagaina mea faʻalaʻau, e pei o le necrotic tissue, thrombotic substances, ma biofilms gaosia e microorganisms. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e faʻaitiitia pe togafitia ai faʻamaʻi eseese o tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e Killase ona faʻamaeʻaina ma le saogalemu ia plaques thrombosis arterial, faʻamalosia le vave faʻamalolo ma lagolago paʻu paʻu e togafitia ai manuʻa tumau ma mu, ma faʻaitiitia ai biofilms siama e fesoʻotaʻi ma le leaga o le soifua maloloina o le gutu i tagata ma manu.
Ua matou mauaina se laina oloa e faʻavae i luga o Krillase, lea e taulaʻi i le atinaʻeina o oloa mo le togafitia o le tele o faʻamaʻi i le maketi o togafitiga. O mea nei o loʻo faʻamatalaina ai le malepelepe o la matou laina o le atinaʻeina o Killase:
Krillase na agavaa e avea o se masini faafomai i le Iuni a Europa i le aso 19 o Iulai, 2005, mo le debridement o le loloto vaega ma le mafiafia o manuʻa o gasegase falemai.
E oʻo i le aso na tuʻuina atu ai lenei pepa, o le a faʻaauau pea ona iloilo e le kamupani le pisinisi, falemaʻi, suʻesuʻega, ma faʻatonuga faʻatonutonu e aofia i le maketiina o la matou laina oloa faʻavae Krillase. O la matou fuafuaga tau pisinisi mo le atinaʻeina o lenei laina oloa e lua itu:
Matou te faʻamoemoe e faʻamaeʻaina le atinaʻe, faʻagaioiga ma pisinisi fuafuaga a le Killase platform i le 2022, ma faʻamoemoe e maua le vaega muamua o tupe maua faʻatau oloa i le 2023.
DuraGraft-E ala i le matou mauaina o Somah ia Iulai 2020, ua matou maua ai ana oloa faʻamatalaga autu e faʻavae i luga o tekonolosi faʻapipiʻi puipui e puipuia ai le faʻaleagaina o totoga ma aʻa i le taimi o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o gaioiga. O ana oloa ma oloa sui, ua taʻua o oloa Somah, e aofia ai DuraGraft, o se tasi-taimi intraoperative vascular graft togafitiga mo vascular ma bypass taotoga, lea e mafai ona faatumauina le endothelial galuega ma fausaga, ma faaitiitia ai le aʻafiaga ma faʻalavelave o le toilalo o le sulu. Ma ia faʻaleleia le taunuʻuga falemaʻi pe a maeʻa le taotoga.
O le DuraGraft o se "inhibitor manu'a endothelial" e talafeagai mo le faʻaogaina o le fatu, faʻaogaina o le peripheral ma isi taotoga vascular. O loʻo tauaveina le faʻailoga CE ma ua faʻatagaina mo le faʻatau atu i 33 atunuu / itulagi i luga o konetineta e 4, e aofia ai ae le gata i le Europa Europa, Turkey, Sigapoa, Hong Kong, Initia, Filipaina, ma Malaysia. O loʻo taulaʻi foʻi le Somahlution i le atinaʻeina o oloa e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le ischemia-reperfusion manua i isi gaioiga faʻapipiʻi ma isi faʻailoga e mafai ai e le manua o le ischemic ona mafua ai faʻamaʻi. Ole tele o oloa e maua mai i le cell protection platform technology mo le tele o fa'ailoga o lo'o i vaega eseese ole atina'e.
E tusa ai ma le lipoti o auʻiliʻiliga o maketi, o le maketi o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le alatoto i le lalolagi e tusa ma le US $ 16 piliona. Mai le 2017 i le 2025, o le maketi o loʻo faʻamoemoe e tuputupu aʻe i se fua faatatau faʻaletausaga faʻaletausaga o le 5.8% (Grand View Research, Mati 2017). I le lalolagi atoa, o loʻo faʻatatauina e tusa ma le 800,000 CABG taotoga o loʻo faia i tausaga taʻitasi (Grand View Research, Mati 2017), o taotoga na faia i le Iunaite Setete e faʻatatau mo se vaega tele o le aofaʻi o taotoga i le lalolagi atoa. I totonu o le Iunaite Setete, e tusa ma le 340,000 CABG faʻatinoga o loʻo faia i tausaga taʻitasi. O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2026, o le numera o gaioiga CABG o le a pa'ū i se fua faatatau e tusa ma le 0.8% i le tausaga i lalo ifo o le 330,000 i le tausaga, e mafua ona o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fatu (lea e taʻua o le "angioplasty") vailaʻau ma tekinolosi. Alualu i luma (idata research, Setema 2018).
I le 2017, o le aofaʻi o gaioiga faʻapitoa e aofia ai le angioplasty ma le peripheral arterial bypass, phlebectomy, thrombectomy, ma le endarterectomy e tusa ma le 3.7 miliona. O le numera o taotoga va'a lautele e fa'amoemoe e tupu i se fua faatatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga o le 3.9% i le va o le 2017 ma le 2022, ma e fa'amoemoe e sili atu i le 4.5 miliona i le 2022 (Su'esu'ega ma Maketi, Oketopa 2018).
O loʻo galulue nei le kamupani ma faʻasalalauga faʻapitonuʻu o faʻamaʻi cardiovascular e faʻatau atu ma faʻateleina le maketi a DuraGraft i Europa, Amerika i Saute, Ausetalia, Aferika, Sasaʻe Tutotonu ma Sasaʻe Mamao e tusa ai ma manaʻoga faʻalotoifale. E oʻo mai i le aso na tuʻuina atu ai lenei pepa, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e tuʻuina atu se talosaga de novo 510k i le Iunaite Setete i le kuata lona lua o le 2022 ma e faʻamoemoe o le a faʻatagaina i le faaiuga o le 2022.
DuraGraft e faʻamoemoe e tuʻuina atu se talosaga de novo 510k, ma o loʻo fuafua le kamupani e tuʻuina atu se pepa muamua tuʻuina atu i le FDA, lea e faʻamatalaina ai le fuafuaga e faʻamaonia ai le saogalemu o falemaʻi ma le aoga o le oloa. O le talosaga a le FDA mo le faʻaaogaina o le DuraGraft i le CABG e faʻamoemoe e faia i le 2022.
Ole Fuafuaga fa'atauga a le DuraGraft ua fa'ailoga CE ma pa'aga tufatufaina o lo'o i ai nei i atunu'u Europa ma Asia o le a amata ile kuata lona lua o le 2022, fa'aaogaina auala fa'atatau ile maketi, KOL o lo'o i ai, fa'amatalaga falema'i, ma tupe maua Fa'afeusuaiga. O le a amata foʻi e le kamupani ona atiaʻe le maketi a le US CABG mo DuraGraft e ala i le atinaʻeina o KOLs, faʻasalalauga o loʻo i ai nei, suʻesuʻega falemaʻi filifilia, maketi numera ma le tele o auala faʻatau.
Ua tatou mafatia i tupe gau i so'o se vaitaimi talu ona fa'avae. Mo le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021 ma le 2020, o a matou tupe gau e tusa ma le US$5.5 miliona ma le US$3 miliona. Matou te faʻamoemoe e faʻaalu tupe faʻaalu ma faʻaletonu o galuega i nai tausaga o lumanaʻi. O le mea lea, matou te manaʻomia ni tupe faʻaopoopo e lagolago ai a matou galuega faʻaauau. O le a matou saili e faʻatupe a matou faʻagaioiga e ala i le tuʻuina atu o tupe a le malo poʻo le tumaoti, faʻatupeina o aitalafu, faʻatupeina a le malo poʻo isi vaega lona tolu, felagolagomai ma faʻatulagaina laisene. Atonu e le mafai ona matou maua ni fa'atupe fa'aopoopo fa'aopoopo i luga o tuutuuga e talia pe leai. O le le mafai ona maua o seleni pe a mana'omia, o le a a'afia ai le fa'aauauina o galuega ma e i ai se a'afiaga leaga i le tulaga tau tupe ma lo tatou gafatia e fa'atino fuafuaga fa'apisinisi ma fa'aauau galuega. E tatau ona tatou maua ni tupe maua tele ina ia maua ai se tupe mama, ma atonu tatou te le faia lava.
I le aso 1 o Novema, 2021, na sainia ai e le Marizyme ma le Health Logic Interactive Inc. (“HLII”) se maliliega faai'uga e fa'atatau i le a maua ai e le kamupani le My Health Logic Inc., o se lala e pulea atoa e le HLII (“HLII”). “MHL”). “fefaatauaiga”).
O le fefaʻatauaʻiga o le a faia e ala i se fuafuaga o faʻatulagaga i lalo o le Tulafono o Kamupani Pisinisi (British Columbia). E tusa ai ma le fuafuaga o le faʻatulagaina, o le a tuʻuina atu e Marizyme le aofaʻi o le 4,600,000 sea masani i le HLII, lea o le a noatia i nisi tuutuuga ma tapulaʻa. A maeʻa le fefaʻatauaiga, o le a avea le My Health Logic Inc. ma lala o le Marizyme. O le fefaʻatauaiga o loʻo faʻamoemoe e maeʻa i le aso 31 Tesema, 2021 poʻo le lumanaʻi.
O le mauaina o le a maua ai e Marizyme le avanoa i tagata fa'atau-centric fa'aoga-tausiga su'esu'ega masini e fa'afeso'ota'i i telefoni feavea'i a tagata mama'i ma se fa'afuainumera fa'aauau tausiga fa'afuainumera na fausia e le MHL. My Health Logic Inc. o lo'o fuafua e fa'aoga lana pateni-o lo'o fa'atali le lab-on-a-chip technology e maua ai fa'ai'uga vave ma fa'afaigofie ai le fa'aliliuina atu o fa'amaumauga mai masini fa'ata'ita'i ile telefoni feavea'i a tagata mama'i. O lo'o fa'amoemoeina e le MHL o lenei aoina o fa'amaumauga o le a mafai ai ona sili atu le su'esu'eina o tulaga lamatia o tagata mama'i ma maua ai fa'ai'uga lelei o tagata ma'i. O le misiona a My Health Logic Inc. o le mafai lea e tagata ona faia vave suʻesuʻega o faʻamaʻi fatugaʻo tumau e ala i le faʻaogaina o masini komepiuta i soʻo se taimi, i soʻo se mea.
A mae'a le fefa'ataua'iga, o le a maua e le kamupani le masini su'esu'e numera MHL MATLOC1. MATLOC 1 ose fa'atekonolosi fa'ata'ita'iga fa'apitoa o lo'o atia'e e fa'ata'ita'i ai su'esu'ega fa'apitoa. I le taimi nei, o loʻo taulaʻi i le urine-based biomarkers albumin ma creatinine mo suʻesuʻega ma suʻesuʻega mulimuli o faʻamaʻi fatugaʻo tumau. O loʻo faʻamoemoe le kamupani o le a tuʻuina atu le masini MATLOC 1 i le FDA mo le faʻatagaina i le faaiuga o le 2022, ma o loʻo faʻamoemoe le pulega o le a faʻamaonia i le ogatotonu o le 2023.
Ia Me 2021, na amata ai e le kamupani se nofoaga tumaoti e tusa ai ma le Tulafono 506 o le Securities Act, faatasi ai ma le maualuga o le 4,000,000 iunite ("tuuina atu"), e aofia ai faʻamatalaga faʻaliliu ma tusi saisai, e faʻatatau i le faʻatupuina o le 10,000,000 US tala i luga o le faʻasologa faʻasolosolo. . O nisi aiaiga ma aiaiga o le fa'atauga na toe fa'afouina ia Setema 2021. I totonu o le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, na fa'atau atu e le kamupani le aofa'i e 522,198 iunite ma le aofa'i o tupe maua e US$1,060,949. O tupe maua mai le fa'atagaga o le a fa'aaogaina e fa'amautu ai le tuputupu a'e o le kamupani ma fa'ataunu'u ana aitalafu.
I le iva masina e fa'ai'u ia Setema 30, 2021, o lo'o fa'atautaia e Marizyme le toe fa'atulagaina o kamupani, lea na suia ai le au ofisa autu, fa'atonu, ma le au pulega e fa'avavevave le fa'agasologa o le kamupani e ausia ana sini autu ma le fa'atinoina o fuafuaga. A maeʻa ma maeʻa le fefaʻatauaiga a le MHL, o loʻo faʻamoemoe le kamupani i le tele o suiga i lana vaega autu o le pulega e faʻaleleia atili ma faʻaleleia le faʻatinoga atoa a le kamupani.
O tupe maua o lo'o fa'atusalia ai le aofa'i o oloa fa'atau atu to'ese totogifuapauina o auaunaga ma fa'afo'i oloa. Mo a matou paaga tufatufa ala, matou te iloa tupe maua faʻatau oloa pe a tuʻuina atu le oloa i la matou paaga tufatufa. Talu ai e iai le aso e muta ai a matou oloa, afai e muta le oloa, matou te suia le oloa e aunoa ma se totogi. I le taimi nei, o a matou tupe maua uma e maua mai i le faʻatau atu o DuraGraft i maketi i Europa ma Asia, ma o oloa i nei maketi e fetaui ma faʻatagaga manaʻomia.
O tau o tupe maua tuusa'o e aofia ai tau o oloa, lea e aofia ai tau uma e feso'ota'i sa'o ma le fa'atauina o meafaitino, tupe fa'aalu a le matou fa'alapotopotoga o gaosiga fa'akonekarate, tau o le gaosiga e le tuusao, ma tupe fa'aalu mo felauaiga ma tufatufaga. O tau tuusa'o o tupe maua e aofia ai ma tupe leiloa ona o le tele, fa'agesegese po'o le le toe aoga o fa'amaumauga ma fa'atauga fa'atau (pe a iai).
Totogi fa'apolofesa e aofia ai totogifuapauina fa'aloia e feso'ota'i ma le atina'eina o meatotino tau le atamai ma mataupu fa'apisinisi, fa'apea fo'i ma totogifuapauina o fa'atalanoaga mo le tausiga o tusi, tupe ma le fa'atatauina. Matou te fa'amoemoe e fa'atupula'ia le tau o su'etusi, fa'aletulafono, fa'atonuga, ma auaunaga fa'atatau i lafoga e feso'ota'i ma le tausisia o le tausisia o lisi o fefa'ataua'iga ma mana'oga a le Komisi o Fa'amalumaluga ma Fetufaaiga.
O totogi e aofia ai totogi ma tupe fa'aalu a tagata faigaluega. O taui fa'avae fa'asoa o lo'o fa'atusalia ai le tau sa'o o fa'ailoga fa'asoa fa'asoa e tu'uina atu e le kamupani i ana tagata faigaluega, pule, fa'atonu, ma faufautua. O le tau talafeagai o le taui e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga o le Black-Scholes option pricing model, lea e iloilo ai mea nei: tau faʻamalositino, tau maketi o loʻo i ai nei o le faʻasoa autu, faʻamoemoega o le olaga, fua o tului e leai se lamatiaga, faʻamoemoeina le feteʻenaʻi, fua o tufatufaga, ma vave fa'amuta.
O isi tupe fa'aalu lautele ma le pulega e tele lava ina aofia ai tupe fa'atau ma fa'atauga, tau o fale, tupe fa'aalu mo le pulega ma ofisa, totogi o inisiua mo faatonu ma tagata faigaluega sinia, ma tau o fefa'ataua'iga e fa'atatau i le fa'agaioia o se kamupani lisi.
O isi tupe maua ma tupe fa'aalu e aofia ai le fetuunaiga o tau o maketi o noataga fa'atatau mo le mauaina o Somah, fa'apea fo'i ma tului ma tupe fa'aalu e feso'ota'i ma tupe fa'aliliu na tu'uina atu e matou i lalo o le maliliega fa'atau.
O le siata o loʻo i lalo o loʻo aoteleina ai a matou taunuʻuga faʻagaioiga mo le iva masina na faʻauʻu ia Setema 30, 2021 ma le 2020:
Na matou faamaonia o tupe maua mo le iva masina na faaiuina ia Setema 30, 2021 sa US$270,000, ma o tupe maua mo le iva masina na faaiuina ia Setema 30, 2020 sa US$120,000. O le siʻitia o tupe maua i le vaitaimi faʻatusatusa na mafua ona o le faʻatupulaia o le faʻatau atu o DuraGraft, lea na maua o se vaega o le fefaʻatauaiga a Somah.
I totonu o le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, na matou maua ai se tau sa'o o tupe maua e $170,000, o se fa'aopoopoga lea e o'o atu i le 150,000 tala Amerika. A fa'atusatusa i le fa'atupulaia o tupe maua, o le tau o fa'atauga ua si'itia i se fua fa'atatau vave. E mafua ona o le le lava o mea mataʻutia e mafua mai i le faʻamaʻi COVID-19, lea e afaina ai le tau o le sailia, puipuia ma le mauaina o isi mea e sili ona lelei.
Mo le vaitaimi fa'ai'u ia Setema 30, 2021, o totogi fa'apitoa na si'itia i le US$1.3 miliona, po'o le 266%, i le US$1.81 miliona, fa'atusatusa i le US$490,000 e o'o mai ia Setema 30, 2020. Ua fa'atautaia e le kamupani le tele o fefa'atauaiga fa'apisinisi, e aofia ai ma le mauaina. o le faalapotopotoga a Somah ma le toe faatulagaina o le kamupani, lea na iu ai i se siitaga tele i totogi o loia i se vaitaimi. O le siitaga o totogifuapauina faapolofesa o le taunuuga foi lea o sauniuniga a le kamupani mo le faamaoniga a le FDA ma le alualu i luma ma le atinaeina o isi aia tatau tau le atamai. E le gata i lea, e faalagolago le Marizyme i le tele o kamupani faufautua mai fafo e vaavaaia le tele o vaega o le pisinisi, e aofia ai galuega tau tupe ma le tausitusi a le kamupani. I le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, na amata ai fo'i e Marizyme se fa'atauga fa'alaua'itele, lea na fa'ateleina ai le si'itia o totogi fa'apolofesa i le vaitau.
O tupe fa'aalu totogi mo le vaitaimi fa'ai'u ia Setema 30, 2021 e $2.48 miliona, o se si'itaga e $2.05 miliona po'o le 472% i luga o le vaitaimi fa'atusatusa. O le si'itia o tau o totogi e mafua mai i le toe fa'atulagaina ma le tuputupu a'e o le fa'alapotopotoga a'o fa'aauau pea ona fa'alautele le kamupani i maketi fou ma ua tu'uina atu i le fa'atauina o DuraGraft i le Iunaite Setete.
Mo le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, o isi tupe fa'aalu lautele ma pulega fa'aopoopo i le US$600,000 po'o le 128% i le US$1.07 miliona. O le siitaga na mafua ona o le toe faatulagaina o le kamupani, tuputupu aʻe, ma le faʻateleina o faʻatauga ma fefaʻatauaʻiga lautele e fesoʻotaʻi ma le faʻalauiloaina o oloa ma tau, lea na mafua mai i le faʻagaioia o se kamupani lisi. A'o matou fuafua e fa'aauau le fa'alauteleina o galuega tau pulega ma pisinisi, matou te fa'amoemoe e fa'atupula'ia tupe fa'aalu lautele ma pulega i le vaitau o lumana'i.
I le vaitaimi o le iva masina na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, na fa'alauiloa ai e le kamupani le fa'atauga, lea na aofia ai le tele o ta'avale fa'amae'aina i vaega. Tului ma tau fa'aopoopo e feso'ota'i ma fa'amatalaga fa'aliliu e tu'uina atu i se fa'aitiitiga o se vaega o le maliliega o le ofo.
E le gata i lea, na faʻamaonia foi e le kamupani se tupe maua talafeagai e $ 470,000, e aofia ai se fetuunaiga i le tau maketi o noataga faʻatatau e faʻatatau i le mauaina o Somah.
O le siata o loʻo i lalo o loʻo otootoina ai a matou taunuʻuga faʻatinoga mo masina e tolu na faʻauʻu ia Setema 30, 2021 ma le 2020:
Na matou faamaonia o tupe maua mo masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2021 sa US$040,000, ma o tupe maua mo masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2020 sa US$120,000, o se faaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga e 70%. I masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2021, na maua ai se tau tuusao o tupe maua e US$ 0.22 miliona, o se faaitiitia pe a faatusatusa i le tau tuusao o tupe maua e US$ 0.3 miliona i masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2020. 29 %.
O le faʻamaʻi COVID-19 ua mafua ai le le lava o mea mataʻutia ma faʻalavelaveina le sapalai o le lalolagi. E le gata i lea, i le 2021, o paaga pisinisi a Marizyme o le a taulaʻi atu i le faʻatalanoaina o manaoga faʻapitoa o gaosiga o le malo o Amerika i le tau faasaga i le faʻamaʻi COVID-19. E le gata i lea, i le 2021, ona o le tele o le fomaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e fesoʻotaʻi ma le toe faʻaleleia o maʻi i le taimi o le faʻamaʻi, ua faʻaitiitia le manaʻoga mo taotoga filifilia. O nei mea uma ua i ai se aafiaga le lelei i tupe maua a le kamupani ma tau tuusaʻo o faʻatauga mo le tolu masina faʻaiʻu ia Setema 30, 2021.
Totogi fa'apolofesa mo masina e tolu na fa'ai'u ia Setema 30, 2021 si'itia i le USD 390,000 i le USD 560,000, fa'atusatusa i le USD 170,000 mo le tolu masina fa'ai'u ia Setema 30, 2020. Ina ua mae'a le fefa'ataua'iga Somah, Inc. aseta ma noataga maua mai.
O tupe faaalu totogi mo masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2021 e $620,000, o se siitaga e $180,000 poo le 43% i le vaitaimi faatusatusa. O le si'itia o tau o totogi e fa'atatau i le fa'atupulaia o le fa'alapotopotoga a'o fa'aauau pea ona fa'alautele le kamupani i maketi fou ma ua tu'uina atu i le fa'atauga o DuraGraft i le Iunaite Setete.
I masina e tolu na fa'ai'u ia Setema 30, 2021, o isi tupe fa'aalu lautele ma pulega fa'aopoopo i le US$0.8 miliona po'o le 18% i le US$500,000. O le mafuaʻaga autu o le faʻaopoopoga o galuega faʻaletulafono, faʻatulafonoina ma le suʻesuʻeina tatau e fesoʻotaʻi ma le mauaina o le My Health Logic Inc.
I le tolu masina na faaiʻu ia Setema 30, 2021, na faʻamaeʻa ai e le kamupani le faʻatau lona lua ma sili ona tele ma tuʻuina atu le numera maualuga o tupe faʻaliliu e oʻo mai i le taimi nei. Tului ma tau fa'aopoopo e feso'ota'i ma fa'amatalaga fa'aliliu e tu'uina atu i se fa'aitiitiga o se vaega o le maliliega o le ofo.
I masina e tolu na faaiuina ia Setema 30, 2021, na iloa ai e le kamupani se tupe maua talafeagai o le US$190,000, fetuutuunai i le tau maketi e faavae i luga o noataga faʻalagolago na faʻatatau i le taimi na maua ai Somah.
Talu mai le fa'avaeina, o la matou pisinisi fa'agaioiga ua maua ai tupe gau ma le lelei o tinoitupe, ma o lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona maua tupe gau i le lumana'i. E oʻo mai ia Setema 30, 2021, e $16,673 i tinoitupe ma tinoitupe tutusa.
Ia Me 2021, na faʻatagaina ai e le komiti a Marizyme le kamupani e amatalia le faʻatau ma faʻatau atu i le 4,000,000 iunite ("iunite") i le tau o le US $ 2.50 i le iunite. O iunite ta'itasi e aofia ai (i) se pepa fa'asoa fa'aliliu e mafai ona fa'aliliu i fa'asoa masani a le kamupani, ma le tau muamua e US$2.50 i le sea, ma (ii) se tusi saisai mo le fa'atauina o sea e tasi o le fa'asoa masani a le kamupani. Se Tusi Saisai”)); (iii) Le tusi saisai lona lua mo le fa'atauina o fa'atauga masani a le kamupani ("Vasega B Saisai").
I le iva masina na faaiuina ia Setema 2021, na tuʻuina atu e le kamupani le aofaʻi o le 469,978 iunite faʻatatau i le faʻatau, ma le aofaʻi o tupe maua e US $ 1,060,949.
I le aso 29 o Setema, 2021, na toe iloilo ai e le kamupani le maliliega i le masina o Me 2021 ma le maliega a tagata uma e umia iunite. E ala i le faaui i tua o le tupe teufaafaigaluega, na malie ai le tagata e umia iunite e suia le maliliega o le faatauina mai o iunite, ma iu ai i suiga nei i le tuuina atu:
Na fa'amauina e le kamupani o le suiga o le maliliega o le fa'atauga e le lava e manatu i ai o se mea taua, ma o lea e le'i suia ai le tau o uluai meafaigaluega na tu'uina atu. O le i'uga o lea suiga, o le aofa'i o le 469,978 iunite na tu'uina atu muamua ua suia i le aofa'i e 522,198 iunite fa'atusa.
O lo'o fa'amoemoe le kamupani e fa'aputu i luga i le US$10,000,000 i luga ole laiga fa'asolosolo. O tupe maua mai le fa'atagaga o le a fa'aaogaina e fa'amautu ai le tuputupu a'e o le kamupani ma fa'ataunu'u ana aitalafu.


Taimi meli: Nov-23-2021