Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

O le fefa'asoa'iga a le komiti fa'atautaia fonotaga atamai maketi o le a avea ma fa'amalama fou o avanoa mo fa'alapotopotoga fono

1

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le matua o le faʻaogaina o tekonolosi i totonu o le atunuʻu, o fonotaga atamai o le a faʻafeiloaʻi vave le atinaʻe ma avea ma taʻitaʻi malosi i le tuputupu aʻe o maketi vitio a Saina. E faʻatatauina o le maketi o le ai ai se CAGR o le 30% i le isi lima tausaga. E mafai ona fa'apea o lo'o i ai se avanoa tele mo le atina'eina o maketi.
I le taimi nei, o le maketi o konafesi atamai a Saina o loʻo faʻatamaiti. I le 2019, o lona tele o maketi e tusa ma le 1.3 piliona yuan, e tusa ma le 5% o le aofaʻi o maketi maketi a Saina. E matua maualalo le tau o maketi. I lenei faʻamaʻi, o le galulue faʻatasi mamao ua faasolosolo malie lava ona tulaʻi mai o se tulaga fou, lea na faʻalauteleina ai le atinaʻeina o le maketi o konafesi atamai, ma faʻafeiloaʻi ai foi se avanoa fou mo le atinaʻeina o maketi mo laupepa faʻatau ma nisi o galuega faʻapitoa, mamanu tuʻufaʻatasia, ma faʻapipiʻiina i fesoʻotaʻiga mamao. faiga.

2

I le taimi o lenei faʻamaʻi, ua avea le telecommuting ma faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i tagata lautele, ma o le tele o atinaʻe laiti ma feololo ua avea ma malosiaga autu mo le tuputupu aʻe o le maketi o faʻasalalauga vitio, faʻateleina faʻaopoopoga maketi. O le tau o oloa faʻasalalauga masani e maualuga, o le mea lea o tagata faʻaoga autu o pisinisi tetele ma malo. Ae ui i lea, i le oʻo mai o le vaitau o le ao, o le tau o le fausiaina o faiga faʻasalalauga ua faʻaitiitia pea, ma o le manaʻoga mo polokalama faʻasalalauga vitio e pisinisi laiti ma feololo ua faasolosolo malie ona faʻamatuʻuina. 2021, lea o le a tupu vave i tausaga o lumanaʻi.

3

I le avea ai o se faiga fou, o le galulue faʻatasi mamao o loʻo faʻagasolo malie, ma e "faʻamalosia" e faʻaoga le ofisa mamao i le taimi o le faʻamaʻi, ina ia mafai e tagata faʻaoga ona iloa le faigofie ma le lelei o fonotaga mamao ma auala ofisa. A maeʻa lenei fesoʻotaʻiga mamao i le atunuʻu, o le a iai se avanoa fou tau atinaʻe mo le galulue faʻatasi. O le fa'aauau pea o le fa'aleleia o galuega ma le fa'aogaina o le a tosina mai ai le tele o atina'e e fa'alauiloa faiga fa'atasi mamao e fai ma fa'aopoopoga i a latou galuega i aso uma.


Taimi meli: Aukuso-10-2022