Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

faatasi ai ma le atinaʻeina o taimi ma le alualu i luma o saienisi ma tekinolosi, ua avea Tekinolosi ma faʻamalosi tele e suia ai a tatou galuega, olaga, ma suʻesuʻega. Avea le aoao atu o se faataitaiga, A o avea i tatou ma tamaiti aoga, o le pulelaa, laupapa, ma le penisina o meafaigaluega masani a toetoe lava o faiaoga uma. O ta i luga o le laupapa na avea ma manatuaga matagofie i o matou manatuaga loloto.

gongldi (1)

I le taimi nei, ua tatou vaaia le tele o aʻoga, aemaise o nisi o aʻoga i totonu o le taulaga, lea ua suia ai laupapa masani i manatuaga i tekinolosi-oa, atamai ma le Smart Blackboard. "Saienisi ma A'oa'oga" i le Toefuata'iga o Saienisi ma A'oga Middle School e agavaa mo le igoa ma ua o'o mai i le mea moni.

O le taua poʻo le taua o le laupapa aʻoaʻoga ma manatua masini tuʻufaʻatasia mo le aʻoaʻoga e manino mai le vaaiga a Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o Fangcheng Teaching), lea e taulaʻi i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o meafaigaluega faʻaaoaoga! E mafai ona faamaumauina le anotusi o le laupapa na tusia e le faiaoga ma toe gaosia le faagasologa o le potuaoga , Ma suia i punaoa taua o aoaoga, ona iloa ai lea o le faasoa.

gongldi (2)

E ese mai i le masani o le "taimi o le aʻoaʻoina o laupapa", i totonu o le 45 minute o le potuaoga, o mea o loʻo tusia e le faiaoga e mafai ona tusia ma tapeina, ma e le mafai ona faʻasaoina mo se taimi umi i lalo o tapulaʻa lua o avanoa laupapa ma le a'oa'oina o mataupu.

I le avea ai ma se tamaitiiti aoga, ona o le eseesega i o latou lava tomai malamalama, e le mafai e tamaiti aoga uma ona maua atoatoa ma malamalama i mea uma o loo i totonu o aoaoga a le faiaoga i totonu o le 45 minute o le taimi o le vasega. A uma le vasega, e tusa lava pe toe iloilo e tamaiti aoga ia latou lava tusi a le vasega, e mautinoa lava e le manaia tele e pei o mea o loʻo i totonu o tusitusiga a le faiaoga.

gongldi (3)

E le gata i lea, ua tatou iloa uma i le vaitau o loʻo i ai nei, o le aʻoaʻoga o aʻoaʻoga a faiaoga sili ona taua, ma o se aʻoaʻoga e manaʻomia vave e faiaoga ma tamaiti aoga. O le laupapa masani e iai uiga o le tusitusi ma le tapeina, e le mafai ai ona manatua ma teuina, seʻi vagana ai le faʻasoa lautele.

O le oʻo mai o le Fangcheng Recordable Smart Blackboard e mafai ona faʻapea na fanau mai i luga o le manaʻoga, ma ua vave ona avea ma meafaigaluega faʻapitoa mo aʻoaʻoga mo le tele o eria i Saina, aoga tulagalua ma aoga maualuga, ma iunivesite.

gongldi (4)

Na taʻu atu e le tagata e pulea Fang Cheng i le au tusitala, "I le vaitau fou o le faʻalauteleina o le toe fuataʻiga o aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga, Recordable Smart blackboard o se fesoasoani faʻamatalaga e fesoasoani i faiaoga ma tamaiti aʻoga e ausia sini aʻoaʻoga o le poto ma tomai, faiga ma metotia, ma lagona ma tulaga faatauaina. E mafai ona faasaoina ma suia le laupapa a'oa'oga i ni punaoa faafuainumera, iloa le faasoaina o punaoa o faamatalaga, fesoasoani i tamaiti aoga e suesue pe a uma le vasega, ma faaosofia ai le naunautai o tamaiti aoga taitasi." E tusa ai ma le folasaga, Fangcheng Recordable Smart blackboard e matua aoga lava ma lona autu O se faasologa o galuega mafaufau ma aoga faʻalauteleina i le "manatua". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aʻoaʻoina o manatua i luga o le laupapa, e tuʻufaʻatasia atoatoa tu ma tekinolosi. I luga o se vaega pa'i tele tu'ufa'atasia ma le 4K LCD mata, o mea o lo'o i totonu o le laupapa na tusia e le faiaoga i totonu o le potuaoga ma se penisina po'o se peni e vave fa'akomepiuta ma sefe.

gongldi (5)

Afai o le "Fa'amaumauga" o le fa'afouga autu ma le lelei o Fangcheng Recordable smart Blackboard, o le "fa'asoa" pe a mae'a le "fa'amaumauga" e fa'ailoa atili ai lona taua ma lona uiga. Naʻo le "scan" le code, e faigofie ona e faʻasoa mea o loʻo i totonu o le laupapa, ma tuʻu i luga o le ao mo le teuina i le kiliki e tasi, lea e sili atu ona faigofie mo tamaiti aoga, matua, ma faiaoga e toe iloilo pe a uma le vasega. O lenei "fetufa'aiga" e mafai ona fa'amatalaina o se galuega vavalalata lea na fa'amanuiaina tele mai le tele o pati. E le gata o le "manatua" ma le "faasoa", Fangcheng Recordable Smart Blackboard e lagolagoina foi le tele o tagata e tusia manatuaga i le taimi e tasi, ma sili atu le fegalegaleai o aoaoga i potuaoga. I tulaga o fesoʻotaʻiga faʻaoga, Fangcheng foi e mafaufau lelei i ai. E lagolagoina le Windows/Android dual system synchronization ma e mafai ona fesuia'i i le taimi moni e fetaui ma mana'oga o fa'aaliga fa'apitoa. E tusa ai ma le faʻapipiʻiina ma le tausiga o meafaigaluega, e naʻo le tasi le tagata e manaʻomia, lea e faigofie ma faʻaitiitia ai le avega i luga o le aʻoga.

gongldi (6)

I le asiasiga a le tusitala, na taʻua ai e se ofisa o le aʻoga talu mai le faʻalauiloaina o le Fangcheng Recordable Smart Blackboard, ua matua faʻaleleia le aoga o aʻoaʻoga. E le gata ina avea ma fesoasoani lelei mo faiaoga, e fesoasoani foi ia i latou e tausia se faamaumauga atoatoa o anotusi o lauga. E mafai foi e faiaoga ma faiaoga ona lagolagoina a latou mataupu faafaiaoga ma fesuiai aafiaga faafaiaoga i le tasi ma le isi. Mo tamaiti aʻoga, o le aʻafiaga e sili atu ona manino. Pe a fetaiai ma manatu o le malamalama e le o malamalama atoatoa i le vasega, o le toe iloiloina ma le toe iloiloina pe a uma le vasega e pei lava o le alu i se isi vasega. E oo lava i vaega sili ona lavelave o le malamalama e mafai ona faigofie ona iloa. E mafai fo'i e matua ona mulimulita'i i lenei mea ina ia fa'aauau pea le fa'aa'oa'oina o a'oa'oga ma meaaoga e a'oa'oina e a latou fanau. I upu a le tagata e vaaia le aoga, “o se fesoasoani lelei e matua manaomia mo le aoga.”

E leai se masalosalo o le faʻalauiloaina o Fangcheng Recordable smart blackboard ua vave ona maua le faʻaaloalogia maualuga ma le faʻafetai mai le tele o aʻoga ma faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga i Saina. Mo Fangcheng, e saʻo lava le faʻatinoina o faiga faʻavae a le atunuʻu e uiga i aʻoaʻoga faʻaonaponei. Ina ua maeʻa suʻesuʻega loloto o le tulaga moni o aʻoaʻoga i potuaoga, faʻatasi ai ma ana lava tausaga o suʻesuʻega meafaigaluega faʻaleaʻoaʻoga ma atinaʻe malosi ma le poto masani, na iu lava ina ia faʻalauiloaina lenei tuufaatasiga o tekinolosi faʻamatalaga ma aʻoaʻiga. O se oloa fou e matua tu'ufa'atasia ai a'oa'oga i potuaoga- Fa'amaumau Smart Blackboard.

O loʻo vaʻaia i se taimi lata mai, i totonu o potuaoga o aʻoga ma faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga i se eria lautele o le atunuʻu, Fangcheng Recordable Smart Blackboard o le a faʻaopoopoina se faʻamalosia malosi i aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga.

gongldi (7)


Taimi meli: Oke-19-2020