Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

Iloilo po o le a le faigofie o leTa'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard aumai i le alamanuia tau aoaoga

 

O le tulaga o a'oa'oga ua avea nei ma fa'avae taua mo le fa'amasinoina pe malosi se atunu'u, ma o a'oa'oga o lo'o i ai le ta'imua ma le tulaga fa'avae atoa i le atina'eina o le tamaoaiga ma agafesootai ma le toe fa'afouina o le atunu'u. O aʻoaʻoga o le faʻavae lea o le saienisi ma tekinolosi, o le mea lea o loʻo i ai nei tekinolosi oloa a tatouTa'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard ua fa'aaogaina lautele i a'oga. Ona o lenei o le gaosi oloa o le a tatou o mai e iloilo mo tagata uma po o le a le faigofieTa'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard aumai i le alamanuia tau aoaoga. O mea fa'apitoa e fa'apea,

 

8-27

 

1. Le galuega tusitusi vave a leTa'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard . O se laupapa paʻepaʻe faʻaeletoroni fesoʻotaʻi e mafai ona tusia i luga o soʻo se faʻaoga faʻaoga., mo se faʻataʻitaʻiga, o le courseware ma masani ona faʻaaogaina PPT faʻaaogaina e le faiaoga i le vasega, pe a taʻalo le aufaasālalau, e mafai ona maka saʻo le courseware, PPT, faila faila, ma isi.

2.Ta'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard e aumaia ai foi le faigofie tele i tamaiti aoga. Latou te le toe manaʻomia le tusiaina o faʻamatalaga ma manatu faʻapitoa pe a faʻalogo i se vasega. O laupapa ma leo uma e fa'atupu fa'atasi e iloa ai le fa'aeletonika fa'aeletonika o le kosi atoa. O faila fa'atupuina e mafai ona pasi atu i le feso'ota'iga ma 'ese'ese auala eseese e fa'asalalau ai; e mafai e tamaiti aoga ona toe iloilo le anotusi o le vasega i soo se mea.

3.Ta'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard e mafai foi ona faaleleia atili le gauai o tamaiti aoga. O lo'o i ai se mata'upu ma'ale'ale, lanu felanulanua'i LCD, fa'agaoioiga faigofie pa'i, ma le tele o fa'asalalauga fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga ina ia mafai e faiaoga ona fa'amatala manino atu vasega i totonu o le vasega. E iai fo'i se aafiaga fa'apitoa i le a'oa'oina o tamaiti a'oga, fa'aleleia atili le fiafia o tamaiti a'oga i le a'oa'oina o le malamalama, ma le naunautai. ma le fa'atinoga o a'oa'oga, ma fa'aleleia atili ai le lelei o a'oa'oga.

Ta'ita'i Fa'amaumau Smart Blackboard o lo'o fa'aaogaina e fai ma meafaigaluega fa'aaliga o le nofoaga autu o a'oa'oga. O lona lauiloa ua viia e le tele o faiaoga ma tamaiti aoga. O oloa faatekonolosi e le gata ina aumaia ai meafaigaluega faigofie, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi le taʻaloga atoa i o latou aafiaga e aumai ai auala fou aʻoaʻoga i faiaoga ma tamaiti aʻoga, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o aʻoaʻoga atamai.


Taimi meli: Sep-01-2021