Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

O polokalame faʻasalalauga faʻasalalauga masani e faʻalauiloa ai se osofaʻiga i le itu VR, ma o le fonotaga a Zoom o le a tuleia le VR version.

 

Mulimuli ane, o polokalama faʻapipiʻi vitio masani na faʻalauiloaina se osofaʻiga i le itu VR. I aso nei, Zoom, o se tasi o polokalama telefoni feaveaʻi tele a le lalolagi, na faʻailoa mai o le a faʻalauiloa se VR version.
Ua lipotia mai o se felagolagomai lea i le va o le Facebook ma le Zoom, ma o le faiga o le galulue faatasi ua tosina mai ai le tele o tagata. I le taimi nei, atonu e iai se isi tagata fa'atau VR. Ae ui i lea, o lenei galulue faʻatasi ma le Facebook ua faʻamoemoe e faʻafesoʻotaʻi lana polokalama telefoni feaveaʻi i lana lava "Horizon Workrooms" platform.

 

zoom

 

O le mea moni, Horizon Workrooms o le Facebook's VR collaboration platform. Sa matou faauigaina muamua. I le faaopoopo atu i le lagolagoina o galuega faʻatasi VR mauoa, e lagolagoina foi fesoʻotaʻiga fefiloi i le va o le 2D vitio ma le VR tagata faʻaoga. O lenei auaunaga e fa'avae i luga ole Facebook Workplace platform.

 

E taua le maitauina o le Facebook Workplace platform lava ia ma Zoom o loʻo i totonu o se vaʻaiga faʻatauva. O le mea lea, o le autu foi lea o le galulue faatasi. Ioe, e mafai ona tatou malamalama lelei i ai. A uma mea uma, a'o fa'aogaina le galulue fa'atasi o le VR e le to'atele o tagata, o le a fa'aitiiti ma la'ititi le avanoa mo fa'asalalauga vitiō masani. O le mea lea, o lenei galulue faʻatasi e mafai foi ona vaʻaia o le laasaga muamua mo Zoom e ulufale ai i le VR.


Taimi meli: Sep-28-2021