Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou

O Oketopa 17, 2020, Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. na faʻasalalau le uluai "Recordable Smart Blackboard" i le lalolagi. O lenei fonotaga fa'alauiloa oloa fou na faia i Nanning, Guangxi. Wang Fu, Sui Pule Sili o le Komiti o Galuega e uiga i le Tupulaga e sosoo ai o le Matagaluega o Aoga, Taitaifono o Saina Educational Equipment Industry Association, sa avea muamua ma Faatonu o Guangxi Educational Equipment Center Chen Tiehua, Faufautua o Guangxi Educational Equipment Industry Association, ma Li Shan, Failautusi o le Paranesi a le Vaega o Shenzhen Educational Equipment Industry Association, na asiasi atu i faiaoga ola. O se oloa fou a'oa'oga ma a'oa'oga e fa'amaumau mea o lo'o i totonu o le laupapa, toe fa'afo'i le fa'agasologa o potuaoga, ma suia alagaoa fa'afaiaoga, suia le ala o le tu'uina atu o a'oa'oga, ma fesoasoani i le atina'eina o fa'amatalaga tau a'oa'oga i le vaitau fou.

 I le aso 17 o Oketopa, 2020, na tatalaina ai e Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. le uluai Tusia Papatusi Matagofie a le lalolagi.  O lenei fonotaga fa'alauiloa oloa fou na faia i Nanning, Guang (1)

Fangcheng Smart Recordable Smart Blackboard e le suia le masani tusitusi a le faiaoga, toe gaosia le faagasologa o tusitusiga laupapa, ma suia faafuainumera punaoa faafaiaoga. Foia le faafitauli o le “i totonu o le vasega, e mafai e tamaiti ona kopi na o mea o loo tusia i luga o le laupapa e le faiaoga ia latou api e mafai ona kopi taitasi i le kopiina. I le taimi nei, Fangcheng Recordable Smart Blackboard e suʻesuʻeina mea o loʻo i totonu o le laupapa faʻatasi ma se QR code poʻo le tasi-kiliki faʻasalalauga Cloud sharing, e mafai ona faʻaliliuina mea tusitusi a le faiaoga i mea e aʻoaʻo atu ai, lea e mafai ona faʻaaogaina pea. Ia iloa le “0 le faia” a le faiaoga i le vasega, ma aveese ai le faafitauli o le misia o kopi i le vasega po o le le mafai ona kopi pe a toesea mai le galuega. Fa'alolotoina le auai ma le auai i le potuaoga; o le a matou taulaʻi atu i aʻoaʻoga e faʻavae i luga o mea o loʻo faʻasoa i luga o le laupapa e faʻapipiʻi faʻatasi ai se siosiomaga e sili atu le malosi o le aʻoaʻoina mo matua i le fale, fesoasoani i tamaiti aoga e suʻesuʻe pe a uma le vasega, ma faʻaosofia le naunautaiga o tamaiti aoga taitasi.

 I le aso 17 o Oketopa, 2020, na tatalaina ai e Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. le uluai Tusia Papatusi Matagofie a le lalolagi.  O lenei fonotaga fa'alauiloa oloa fou na faia i Nanning, Guang (

Fangcheng faʻaaogaina tekinolosi faʻaaoaoga e faʻamalosia ai aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga fou mo le 11 tausaga. O le a tausisia pea suʻesuʻega ma atinaʻe o oloa e latalata i manaʻoga o tagata faʻaoga. O le a faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻaleleia oloa pe a suia manaʻoga o tagata faʻaoga i luma ma le atinaʻeina o pisinisi. Su'e i le fiasefulu miliona o potuaoga. I le lumanaʻi, Fangcheng Aʻoaʻoga o le a faʻauluina e le atinaʻeina o le "14th Five-Year Fuafuaga", faʻatasi ai ma le suiga numera o pisinisi, lotoa atamai, siosiomaga aʻoaʻoga faʻapitoa, faʻatupuina punaoa numera ma isi faʻatonuga tau atinaʻe oloa, e ausia ai le faʻalauiloaina. o tulaga lelei fa'atasi ai ma punaoa faakomepiuta maualuga. O aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga a le kamupani o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu le malosi fou i le atinaʻeina o pisinisi aʻoaʻoga!

 I le aso 17 o Oketopa, 2020, na tatalaina ai e Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. le uluai Tusia Papatusi Matagofie a le lalolagi.  O lenei fonotaga fa'alauiloa oloa fou na faia i Nanning, Guang ((3) 

Ia Oketopa 23-25, 2020, o le "Recordable Smart Blackboard" o le a amata i luga o le 78th China Educational Equipment Exhibition. Matou te i ai i Chongqing Convention ma Exhibition Center S2046. Faʻafeiloaʻi taʻitaʻi uma, tagata fou ma tagata tuai e o mai ma iloa.

 I le aso 17 o Oketopa, 2020, na tatalaina ai e Shenzhen Fangcheng Teaching Co., Ltd. le uluai Tusia Papatusi Matagofie a le lalolagi.  O lenei fonotaga fa'alauiloa oloa fou na faia i Nanning, Guang ((4)


Taimi meli: Oke-20-2020